Vaatwassers en glazenspoelmachines

Een glazenspoelmachine is onmisbaar voor bedrijven in de horeca. Dagelijks worden er honderden glazen gebruikt door gasten. Dan is het prettig om een glazenspoelmachine in de keukenuitrusting van je bedrijf in de horeca te hebben. In het uitgebreide assortiment van Balans vind je verschillende professionele glazenspoelmachines voor hotels, bars, cafés en restaurants.

Een duurzame glazenspoelmachine voor gebruik in de horeca

Balans biedt verschillende glazenspoelmachines aan voor gebruik in de horeca, uiteenlopend van compacte modellen tot een professionele glazenspoelmachine waarmee maar liefst tot 30 rekken per uur gewassen kunnen worden. Het merendeel van de modellen is uitgerust met een boosterpomp, wat garantstaat voor een schone vaat op duurzame wijze. Deze spoelmachines zorgen voor een krachtige reinigingen en laten geen restanten van schoonmaakmiddelen achter op de vaat. Alle modellen worden geleverd met vaatwaskorven, die je eveneens extra kunt bijbestellen. Heb je naast een glazenspoelmachine nog andere restaurantapparatuur nodig? Ontdek dan ook zeker onze andere producten, zoals onze professionele snijmachines.

Vind de juiste spoelmachine voor je glazen

Lukt het je niet om de juiste glazenspoelmachine voor jouw bedrijf in de horeca te vinden? Neem contact op met Balans, gevestigd vlak bij Utrecht, via 0343-446047 of info@balans-horeca.nl. We staan je graag persoonlijk te woord. Bij besteding van minimaal € 100,- profiteer je bovendien van gratis verzending!

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2022 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel