KOFFIE APPARATUUR

Met een koffieapparaat speciaal voor gebruik in de horeca schotel jij je gasten een heerlijke kop koffie voor. Bij Balans, gevestigd vlak bij Utrecht, vind je koffieapparaten van diverse hoogstaande merken. Ook voor diverse apparaten en producten waarmee je koffie en thee zet, kun je bij ons terecht; van espressomachines, stapelbare theepotten, druppelvrije schenksystemen en theeservies tot isoleer- en pompkannen, cafetières, melkopschuimers en waterkokers.

Zet de lekkerste koffie met een koffieapparaat voor professioneel gebruik in de horeca

Horecagelegenheden kunnen niet zonder een goed koffiezetapparaat. Koffie is een van de meest bestelde drankjes in restaurants, cafés en bars en je wilt er als horeca-uitbater dan ook zeker van zijn dat je je gasten een smaakvol kopje koffie voorschotelt. Met een koffieapparaat van goede kwaliteit, dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de horeca, zet je in ieder geval een stap in de goede richting. Er zijn apparaten beschikbaar waarmee je één kopje of meerdere kopjes koffie tegelijk zet. Schaf ook direct een professionele blender aan, zodat je heerlijke ijskoffies kunt aanbieden.

Bestel direct of vraag om advies

Voor elk bedrijf in de horeca is er in ons aanbod een geschikt koffieapparaat te vinden. Bestellingen vanaf € 100,- verzenden we gratis. Neem contact met ons op via 0343-446047 of info@balans-horeca.nl. Bekijk ook eens onze andere producten voor de horeca, zoals schoonmaakmiddelen om bijvoorbeeld het koffieapparaat mee schoon te maken of andere restaurantapparatuur.

© 2014 - 2024 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel