Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Handdoek en Tissue

Handdoeken en tissues voor de horeca

In de horeca is hygiëne ontzettend belangrijk, daarom hebben we bij Balans een ruim aanbod met handdoeken, tissues, toiletpapier en handdoekrollen voor de horeca beschikbaar. Deze middelen zijn hygiënisch en zeer geschikt voor intensief gebruik. De handdoekrollen zijn onmisbaar in de toiletruimte van jouw horecagelegenheid. Je gasten pakken zonder zorgen handdoeken en tissues uit de dispenser om hun handen te drogen of schoon te maken. Het is ook mogelijk om de handdoekrollen in de keuken of achter de bar te bevestigen.

Waarborg een goede hygiëne in de horeca met handdoeken en tissues

Bij veel horeca wordt er gebruikgemaakt van restaurantmeubilair, zoals handdoekrollen of speciale dispensers voor handdoeken om de hygiëne zo optimaal mogelijk te houden. Hier wordt vanuit de NVWA streng op gecontroleerd bij horecagelegenheden. Daarom is het verstandig om ruimtes goed in te richten zodat de hygiëneregels nageleefd worden; leg dit soort producten dus niet zomaar op een inklapbare tafel of een keukentrolley. In het aanbod van Balans vind je als horecaondernemer verschillende producten:

  • Handdoeken, handdoekrollen en handdoekdispensers voor gebruik in de horeca
  • Poetspapier- en tissuedispensers
  • Handendrogers

Wij hebben ook hygiënepaper voor grootverbruik beschikbaar. Dit zijn alle hardlopende handdoeken, handdoekrollen, toiletpapiersoorten en meer die veelvuldig worden afgenomen door de horeca.

Plaats je bestelling en krijg de hygiënemiddelen snel geleverd

Weet je al welke handdoeken of handdoekrollen jij wilt bestellen voor jouw horecagelegenheid? Plaats je bestelling bij Balans, dan zorgen wij voor een snelle levering vanuit ons magazijn vlak bij Utrecht. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis verzonden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over ons hygiëneassortiment? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar als je belt naar 0343-446047 of een e-mail stuurt naar info@balans-horeca.nl.

© 2014 - 2022 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel