per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 27 resultaten
  • 1
  • 2

Handdoek en Tissue

Bij Balans bieden we voor ondernemingen in de horeca een ruim aanbod aan handdoeken, tissues, toiletpapier en handdoekrollen aan. Deze middelen helpen je bij het waarborgen van de hygiëne en zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. De handdoekrollen zijn onmisbaar in de toiletruimte van jouw horecagelegenheid. Je gasten pakken zonder zorgen handdoeken en tissues uit de dispenser om hun handen te drogen of schoon te maken. Het is ook mogelijk om handdoekrollen in de keuken of achter de bar te bevestigen.

Waarborg een goede hygiëne in de horeca met handdoeken en tissues

Bij veel horecaondernemingen wordt er gebruikgemaakt van handdoekrollen of speciale dispensers voor handdoeken om de hygiëne zo optimaal mogelijk te houden. Hier wordt vanuit de NVWA streng op gecontroleerd bij horecagelegenheden. Daarom is het verstandig om ruimtes goed in te richten zodat de hygiëneregels nageleefd worden; leg dit soort producten dus niet zomaar op een inklapbare tafel of een keukentrolley. In het aanbod van Balans vind je als horecaondernemer verschillende producten:

Wij hebben ook hygiënepaper voor grootverbruik beschikbaar. Dit zijn alle hardlopende handdoeken, handdoekrollen, toiletpapiersoorten en meer die veelvuldig worden afgenomen door de horeca.

Plaats je bestelling voor een snelle levering van hygiënemiddelen

Bestel handdoeken of handdoekrollen voor jouw horecagelegenheid. Vanuit het magazijn nabij Utrecht wordt jouw bestelling snel verwerkt. Bij een bestelling van meer dan € 100,- profiteer je van gratis verzending. Heb je een vraag of wil je meer weten over ons hygiëneassortiment? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0343-446047 of stuur een e-mail naar info@balans-horeca.nl.

© 2014 - 2024 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel