Vershoudfolie-aluminiumfolie-bakpapier

Bij Balans hebben we een ruim aanbod met navullingsverpakkingen vershoudfolie, aluminiumfolie, krimpfolie, bakpapier en voor iedere soort een speciale dispenser. Alle verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijke wegwerpmaterialen. Wrapmaster is een van de merken waarvan je een handige dispenser kunt aanschaffen voor vershoudfolie, aluminiumfolie of bakpapier.

Berg vershoudfolie, aluminiumfolie en bakpapier eenvoudig op met een dispenser

In ons assortiment bieden we verschillende uitvoeringen aan, net zoals bij handdoek- en tissuedispensers. Zo heb je een compacte dispenser voor vershoudfolie waar je één rol in kunt doen – dat is ideaal voor gebruik in een kleine keuken of bijvoorbeeld achter een bar. Wrapmaster heeft ook een duodispenser waarin je bijvoorbeeld aluminium- en vershoudfolie kunt doen. Plaats deze bijvoorbeeld naast de horecaweegschaal om afgemeten ingrediënten snel af te dekken.

Bestel dispensers en navulling eenvoudig online

Heb jij navulling voor de vershoudfolie, aluminiumfolie of het bakpapier nodig en wil je direct een handige dispenser aanschaffen? Plaats je bestelling met benodigd restaurantapparatuur, dan zorgen wij voor een snelle levering vanuit ons magazijn in de omgeving van Utrecht. Weet je niet zeker welke dispenser het best is voor jouw horecabedrijf? Neem contact met onze experts op. Wij informeren je graag over onze dispensers en navullingen. Bel naar 0343-446047 of stuur een e-mail naar info@balans-horeca.nl.

per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 39 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2014 - 2024 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel