Vershoudfolie-aluminiumfolie-bakpapier

Dispenser voor vershoudfolie, aluminiumfolie en bakpapier

Bij Balans hebben we een ruim aanbod met navullingsverpakkingen vershoudfolie, aluminiumfolie, krimpfolie, bakpapier en voor iedere soort een speciale dispenser. Alle verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijke wegwerpmaterialen.

Berg vershoudfolie, aluminiumfolie en bakpapier eenvoudig op met een dispenser

Wrapmaster is een van de merken waar je een handige dispenser van kunt aanschaffen voor vershoudfolie, aluminiumfolie of bakpapier. Uiteraard zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar, net zoals bij de handdoek- en tissuedispensers. Zo heb je een compacte dispenser voor vershoudfolie waar je één rol in kunt doen – dit is ideaal voor gebruik in een kleine keuken of bijvoorbeeld achter een bar. Wrapmaster heeft ook een duodispenser waar je bijvoorbeeld aluminium- en vershoudfolie in kunt doen. Plaats deze bijvoorbeeld naast de horecaweegschaal om afgemeten ingrediënten snel af te dekken. Dit is zeer hygiënisch.

Bestel dispensers en navulling eenvoudig online

Heb jij navulling voor de vershoudfolie, aluminiumfolie of het bakpapier nodig en wil je direct een handige dispenser aanschaffen? Plaats dan eenvoudig je bestelling met restaurantapparatuur bij Balans, dan zorgen wij voor een snelle levering vanuit ons magazijn in de omgeving van Utrecht. Weet je niet zeker welke dispenser het best is voor jouw horecabedrijf? Neem contact met onze experts op. Wij helpen je graag verder. Bel naar 0343-446047 of stuur een e-mail naar info@balans-horeca.nl.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2022 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel