Weegschalen

Keuken > Weegschalen

Bij Balans ben je aan het juiste adres om een horecaweegschaal te bestellen! In ons assortiment met ruim 7.500 artikelen vind je uiteraard ook diverse horecaweegschalen voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Zo bieden wij bijvoorbeeld elektronische en digitale keuken- en dieetweegschalen maar ook een klassieke gietijzeren keukenweegschaal met gewichtensets, de hangweegschaal en toonbankweegschalen.

Voor elk gewicht de juiste horecaweegschaal te bestellen

Het assortiment weegschalen die je tussen onze keukenartikelen kunt vinden varieert van compacte weegschalen, die tot een maximum van 0,5 kilogram kunnen dragen, tot grotere weegschalen die wel tot 120 kilogram kunnen afwegen. Bij Balans kun je dus voor ieder gewicht de juiste horecaweegschaal bestellen om nauwkeurig af te wegen. Houdt in de gaten dat een deel van onze weegschalen op batterijen werken, deze kun je uiteraard ook bij Balans bestellen.

Vind hier alle benodigdheden voor jouw keuken

Bekijk snel ons assortiment horecaweegschalen en maak een keuze uit de vele mogelijkheden! Wil je graag hulp bij het uitzoeken van je horecaweegschaal en het bestellen ervan? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0343-446047 of stuur een e-mail naar info@balans-horeca.nl. Ben je naast horecaweegschalen ook nog op zoek naar andere benodigdheden zoals gastronormbakken om voedsel in te bewaren of professionele horecapannen om gerechten mee te bereiden? Ontdek dan ook de rest van ons ruime assortiment! Bij een bestelling boven de € 100,- wordt deze gratis bezorgd.

Sorteer op
© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel