Snijmachines voor in de horeca

Met onze professionele snijmachines voor in de horeca maak je het snijwerk in de keuken een stuk gemakkelijker en veiliger. In ons assortiment vind je een ruime selectie aan snijmachines voor elke voedselcategorie. Denk bijvoorbeeld aan een groentesnijmachine of snijmachines voor vlees, kaas en brood, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca. Bespaar tijd, verhoog de veiligheid en kies voor extra gemak in de horeca met de snijmachines uit ons aanbod!

Veilige snijmachines om te gebruiken in de horeca

Bij Balans vinden we dat veiligheid voorop staat in de professionele keuken, zeker bij het gebruik van keukenmachines. Dit is iets waar we bij de selectie van onze snijmachines dan ook veel waarde aan hechten. Daarom wordt het merendeel van ons aanbod aan snijmachines voor in de horeca geleverd met een kunststof restenhouder, die veilig snijden garandeert.

Maak het jezelf makkelijk in de horeca met een groentesnijmachine

Uiteraard is efficiëntie in de professionele keuken ook zeer belangrijk. Onze gebruiksvriendelijke snijmachines voor de horeca maken het je een stuk makkelijker in de keuken. Zo verwerk je bijvoorbeeld met de groentesnijmachine tot wel 300 kilogram voedsel per uur; ideaal voor in de horeca. Naast snijmachines bieden wij ook andere handige toebehoren voor keukenapparatuur in de horeca aan, zoals een messenslijper en een opzetstuk waarmee je kleinere groentesoorten met je groentesnijmachine verwerkt.

Vind alles voor een goede voorbereiding

Met ruim 7500 artikelen hebben wij alles in het assortiment om jou te helpen bij de voorbereiding in de keuken. Ontdek alle specificaties van onze snijmachines en bestel direct! Heb je onze hulp nodig? Neem dan contact op met ons team in Wijk bij Duurstede, vlak bij Utrecht, via 0343-446047 of info@balans-horeca.nl. Ben je, naast een vlees- of groentesnijmachine, op zoek naar andere apparatuur die het je net iets makkelijker maakt in de horeca? Bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze professionele weegschalen of onze gastronormbakken, waarin je de gesneden waren opbergt.

© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel