Snijmachines voor in de horeca

Met onze professionele snijmachines voor in de horeca maak je het snijwerk in de keuken een stuk gemakkelijker en veiliger. In ons assortiment vind je een ruime selectie aan snijmachines voor elke voedselcategorie, zoals vlees, kaas en groenten. Bespaar tijd, verhoog de veiligheid en kies voor extra gemak in de horeca met de snijmachines uit ons aanbod!

Veilige snijmachines om te gebruiken in de horeca

Bij Balans vinden we dat veiligheid vooropstaat in de professionele keuken, zeker bij het gebruik van keukenmachines. Het merendeel van ons aanbod aan snijmachines voor in de horeca leveren we met een kunststof restenhouder, zodat er veilig gesneden wordt. Uiteraard is efficiëntie in de professionele keuken ook zeer belangrijk. Onze gebruiksvriendelijke snijmachines voor de horeca maken het je makkelijk. Zo verwerk je bijvoorbeeld met onze snijmachines tot wel 300 kilogram voedsel per uur; ideaal voor in de horeca. Naast snijmachines bieden wij ook andere handige toebehoren aan, zoals een dispenser voor vershoudfolie of een messenslijper.

Bestel een snijmachine voor een professionele mise-en-place

Ontdek alle specificaties van onze snijmachines en bestel direct! Heb je onze hulp nodig? Neem dan contact op met ons team vlak bij Utrecht via 0343-446047 of info@balans-horeca.nl. Ben je op zoek naar andere apparatuur buiten een snijmachine die het je net iets makkelijker maakt in de horeca? Bekijk dan bijvoorbeeld ook eens onze professionele weegschalen of onze gastronormbakken, waarin je de gesneden waren opbergt.

© 2014 - 2024 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel