PALMER AQUAREL

PALMER AQUAREL

Palmer

Omschrijving

De bijzondere serie Aquarel heeft zijn naam te danken aan de prachtige diep blauwe kleur gecombineerd met geel goud. Laat je culinaire creaties tot zijn recht komen en presenteer deze op dit elegante kleurrijke servies. 

Let op: Ieder item is uniek. Door het bijzondere productieproces ¨Reactive Glaze¨, waarbij het item 2 keer de oven in gaat, kan de kleur en/of het patroon per artikel iets afwijken.

Aquarel
“Totally unique, naturally inviting”


Omarmd door warme, levendige herfstkleuren ziet geen enkel gerecht er in de visueel verbluffende Aquarel-collectie hetzelfde uit. We werden gegrepen door de natuurlijke vormen en het aquarelachtige glazuur, waardoor elk stuk een kunstwerk op zich is. De organische vormen van deze collectie zijn zowel robuust als uniek van aard. Het steenwerk wordt door Europese ambachtslieden bewerkt tot bijzondere keramische creaties. Met keuze uit twee borden en drie kommen nodigt Aquarel u uit om een eettafel te creëren die voorzien is van uw eigen signatuur.

Stoneware
Stoneware is een stoer en robuust materiaal. Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.

Sorteer op
© 2014 - 2024 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel