per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 48 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Spiegelau en Nachtmann

Glaswerk >Spiegelau en Nachtmann

Spiegelau en Nachtmann glazen.

Spiegelau

Dankzij de combinatie van 500 jaar kennis en vakmanschap met de meest moderne technologie, behoort Spiegelau tot één van de beste merken in glaswerk. De glazen van Spiegelau hebben een schitterende helderheid, omdat bij de productie alleen de meest pure materialen worden gebruikt. Bovendien wordt ieder glas zo ontworpen dat de smaken en aroma’s van de drank optimaal naar voren komen.

Spiegelau, gevestigd in het zuidoosten van Duitsland aan de Tsjechische grens, kent een lange geschiedenis. Alles startte in de 16e eeuw met het produceren van spiegels voor oude Europese vorstenhuizen. Tot vandaag de dag is het merk trouw gebleven aan het Beierse ambachtelijke vakmanschap.

Voor alle Spiegelau glazen geldt dat zij zijn gemaakt van hoogwaardig loodvrij kristalglas via een speciaal platinum glass procedé. Hierdoor hebben de glazen een schitterende glans en zijn ze bovendien bijzonder duurzaam, breuk- en krasvast en uitermate geschikt voor de vaatwasmachine.

Nachtmann

Met meer dan 180 jaar ervaring, vakmanschap en traditie behoort Nachtmann tot de beste merken in glaswerk. Het glaswerk van Nachtmann weerspiegelt een voortdurende toewijding aan de kunst van het maken van het mooiste en beste kristalglas. Dat zie je aan ieder artikel.

Al het Nachtmann glaswerk wordt gemaakt in Duitsland uit het fijnste, kraakheldere kristalglas. De glazen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas zijn de glazen duurzaam, zeer krasbestendig en behouden zij hun glans. En, handig, de glazen mogen gewoon in de vaatwasmachine gereinigd worden.

De Nachtmann collectie biedt glaswerk voor alle gelegenheden. Van luxe champagneglazen en robuuste whiskyglazen tot sprankelende wijnglazen en mooi karaffen. Deze worden bovendien uitgevoerd in verschillende series, ieder met een geheel eigen design. Nachtmann biedt daarbij ook aan jonge designers de kans om hun design in productie te krijgen.

© 2014 - 2024 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel