Allergenenstickers

Allergenenwetgeving vanaf 14 december 2014 in werking:

Allergenenwetgeving: Iedere medewerker moet op de hoogte zijn, dat bepaalde gerechten allergenen bevatten.
Vanaf 14 december 2014 is dit verplicht volgens de nieuwe Europese wetgeving.
Een kok is dan verplicht om via duidelijk leesbare stickers aan te geven of er allergenen in
het bereide voedsel aanwezig zijn.

 

Allergenen verplicht om aan te geven

Het gaat hierbij om 14 meest voorkomende allergenen :
Allergenen  gluten
Allergenen  ei
Allergenen  melk
Allergenen  mosterd
Allergenen  noten
Allergenen  pinda's
Allergenen  schaaldieren
Allergenen  sesamzaad
Allergenen  selderij
Allergenen  soja
Allergenen  vis
Allergenen  weekdieren
Allergenen  zwaveldioxide
Allergenen  lupine

Van elke bovenstaande allergeen, hebben wij een sticker  in ons assortiment met allemaal een eigen kleur zodat direct
zichtbaar is dat er zich een allergeen in het voedsel bevindt.
Eenvoudig en overzichtelijk in gebruik. Het gaat hierbij om een makkelijk afneembare  sticker.

Ook hebben wij een algemene sticker  waar alle 14 allergenen op  staan.
Door eenvoudig aan te vinken welke allergeen in het voedsel bevindt, is deze sticker multifunctioneel inzetbaar.
 

De 14 individuele allergenen worden tevens aangeboden in een kartonnen of kunststof dispenser.
Per dispenser 7 rollen met 7 verschillende allergenen a 1000 stuks.
Ook zijn de allergenen per soort per rol te verkrijgen.

 

HEEFT U VRAGEN?
Balans-Horeca
Lage Maat 4-09
3961 NJ Wijk bij Duurstede
Telefoon: 0343-446047
info@balans-horeca.nl

Allergenen stickers voor de horeca

 

 

 

 

 

 

 

Allergenen aanvinkbladen voor de A5 en A4 displays.
Klik op onderstaande illustratie.

 

allergenenstickers voor de horeca

© 2014 - 2020 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel