Een koffieapparaat voor in de horeca

 

Schotel je gasten een heerlijke kop koffie voor die je zet met een koffieapparaat speciaal voor gebruik in de horeca. Je vindt bij Balans, gevestigd vlak bij Utrecht, koffieapparaten van diverse hoogstaande merken. Bovendien kun je bij ons terecht voor allerlei andere soorten apparaten en producten waarmee je koffie en thee zet; van espressomachines, stapelbare theepotten, druppelvrije schenksystemen en Arabisch koffie- en theeservies tot isoleer- en pompkannen, cafetières, melkopschuimers, koffiefilterhouders, espressomakers en waterkokers.

Zet de lekkerste koffie met een kwalitatief hoogwaardig koffieapparaat voor de horeca

Horecagelegenheden kunnen niet zonder een goed koffiezetapparaat. Koffie is een van de meest bestelde drankjes in restaurants, cafés en bars en je wilt er als horeca-uitbater dan ook zeker van zijn dat je je gasten een smaakvol kopje koffie voorschotelt. Met een koffieapparaat van goede kwaliteit, dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de horeca, zet je in ieder geval een stap in de goede richting. Je kunt bij Balans terecht voor verschillende soorten koffiezetapparaten van kwaliteitsvol materiaal, die gemakkelijk in gebruik zijn. Er zijn apparaten beschikbaar waarmee je één kopje of meerdere kopjes koffie tegelijk zet. Schaf ook direct een professionele blender aan, zodat je heerlijke ijskoffies kunt aanbieden.

Bestel direct of vraag om advies

Voor elk bedrijf in de horeca is er een geschikt koffieapparaat te vinden. Bestellingen vanaf € 100,- verzenden we gratis en je ontvangt je bestelling altijd snel op het gewenste adres. Kun je wat hulp gebruiken? Ons team staat voor je klaar. Neem contact met ons op via 0343-446047 of info@balans-horeca.nl. Bekijk ook eens onze andere producten voor de horeca, zoals schoonmaakmiddelen om bijvoorbeeld het koffieapparaat mee schoon te maken of andere restaurantapparatuur.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2022 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel