Afwasbak voor de horeca

Met een afwasbak maak je vuile vaat van de horeca snel en eenvoudig schoon. Je vindt bij Balans afwasbakken van kunststof met een ruime inhoud, zodat je veel vaat in de bak plaatst en ineens schoonmaakt. Daarmee bespaar je tijd én water. Ontdek het aanbod en bestel de gewenste afwasbak voor de horeca vandaag nog, dan heb je deze snel op het gewenste adres!

Je vaat schoonmaken met een fijne afwasbak voor gebruik in de horeca

Hoewel vele bedrijven in de horeca ook vaatwassers gebruiken, is een afwasbak vaak ideaal voor kleine hoeveelheden vuile vaat. Voornamelijk als je op korte termijn bepaald servies of bestek nodig hebt, is afwassen in de afwasbak de snelste optie. De afwasbakken in ons assortiment zijn gemaakt van stevig materiaal en makkelijk op te pakken en te legen. Vul de bak met afwasmiddel en water en je bent direct klaar om af te wassen. De afwasbak is ook perfect om te vullen met bijvoorbeeld natuurlijk schoonmaakmiddel, zodat je een sopje hebt om afzuigkappen of andere apparaten en oppervlakten in de horeca mee te poetsen.

Vul de schoonmaakvoorraad van je horecaonderneming aan

Een uitgebreide voorraad met schoonmaakspullen is zeer belangrijk als je een horecaonderneming hebt. Vul de voorraad van je horeca daarom aan met een afwasbak uit het aanbod van Balans. Heb je vragen over dit product of over een van onze andere 7500 artikelen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons team in Wijk bij Duurstede, vlak bij Utrecht. Bel naar 0343-446047, stuur een e-mail naar info@balans-horeca.nl of vul het contactformulier in en we helpen je graag!

© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel