Frituurpannen voor de horeca

Met kwalitatief hoogwaardige frituurpannen schotel je de gasten in jouw horeca-onderneming de lekkerste snacks voor. De frituurpannen in het aanbod van Balans zijn geselecteerd op kwaliteit en gebruiksgemak. Maak een keuze uit het gevarieerde aanbod en laat je, indien gewenst, adviseren over geschikte frituurpannen voor jouw bedrijf in de horeca.

Diverse frituurpannen voor elk bedrijf in de horeca

Als je gefrituurde borrelhapjes of friet op de kaart van jouw horeca-onderneming hebt staan, is de aanschaf van goede frituurpannen een must. Je kunt bij Balans terecht voor verschillende soorten frituurpannen, verkrijgbaar met één of twee frietmandjes. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in één sessie meerdere snacks of porties friet te frituren. De frituurpannen zijn eenvoudig in gebruik en ook gemakkelijk schoon te maken. In onze webshop vind je per frituurpan de bijbehorende specificaties. Mocht je hierna nog vragen hebben over deze kookapparaten, dan helpen we je graag.

Bestel nu en ontvang snel

Maak een keuze uit het aanbod frituurpannen en bestel de gewenste pan voor jouw bedrijf in de horeca. Je ontvangt deze vervolgens snel op het gewenste adres. Heb je vragen over jouw product of wens je advies? Ons team in Wijk bij Duurstede, vlak bij Utrecht, helpt je met plezier. Neem hiervoor contact met ons op via 0343-446047, het e-mailadres info@balans-horeca.nl of het contactformulier. Ontdek ook onze andere producten, zoals afzuigkappen, magnetrons en afwasbakken. Met een assortiment van ruim 7500 producten zit er altijd wel een bij waar je naar op zoek bent!

© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel