Snijmachines horeca

Maak het jezelf makkelijk en veilig in de keuken met professionele snijmachines voor in de horeca of voor thuis! In ons assortiment vind je een ruime selectie aan snijmachines voor elke voedselcategorie. Denk bijvoorbeeld aan een groentesnijmachine of vleessnijmachine voor in de horeca. Vlees, kaas, groente en brood snijden ging nog nooit zo snel en veilig als met onze horeca snijmachines!

Direct een snijmachine kopen?

Bekijk alle snijmachines

Veilige snijmachines voor in de horeca

Bij Balans vinden wij het belangrijk dat veiligheid voorop staat in zowel professionele keukens als thuiskeukens. Dit is iets waar wij bij onze snijmachines ook veel waarde aan hechten. Daarom wordt het merendeel van ons aanbod aan snijmachines voor in de horeca geleverd met een kunststof restenhouder die veilig snijden garandeert.

Maak het jezelf makkelijk in de keuken!

Uiteraard is efficiëntie ook zeer belangrijk, met name in professionele keukens. Wanneer je in de horeca werkt, kies je daarom het beste voor de snijmachines van Balans. Onze professionele horeca snijmachines maken het je een stuk makkelijker in de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld met de groentesnijmachine wel tot 300 kilogram voedsel per uur verwerken, ideaal voor in de horeca. Naast snijmachines bieden wij ook toebehoren zoals een messenslijper en een opzetstuk waardoor je bijvoorbeeld ook kleinere groentesoorten met je groentesnijmachine kunt verwerken in de horeca.

Vind alles voor een goede voorbereiding

Kortom, Balans heeft alles in het assortiment om jou te helpen bij de voorbereiding in de keuken. Ontdek snel alle specificaties van onze snijmachines en maak je keuze! Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons dan via 0343-446047 of mail naar info@balans-horeca.nl. Ben je naast een vlees- of groentesnijmachine ook nog op zoek naar andere apparatuur die het je net iets makkelijker maken in de horeca? Bekijk dan bijvoorbeeld ook onze professionele weegschalen of onze gastronormbakken om de gesneden waren in op te bergen.

© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel