Natuurlijke schoonmaakmiddelen voor de horeca

In de horeca zijn goede schoonmaakmiddelen essentieel. Je zorgt hiermee voor een goede hygiëne voor zowel je werknemers als je gasten. Steeds meer bedrijven in de horeca gebruiken tegenwoordig natuurlijke schoonmaakmiddelen. Balans heeft ECOFOAM 6 schoonmaakmiddelen van Eco-Point in het assortiment: 100% natuurlijke, krachtige reinigers voor multifunctioneel gebruik in de horeca. Ontdek de uitstekende werking van deze producten!

 

Waarom bedrijven in de horeca enthousiast zijn over deze natuurlijke schoonmaakmiddelen

ECOFOAM 6 is een volledig natuurlijke schuimreiniger die speciaal ontwikkeld is voor de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven in de horeca ondervinden vele voordelen van de natuurlijke schoonmaakmiddelen van dit merk, namelijk:

  • Het zijn optimale producten voor handmatige reiniging.
  • De producten bevatten uitsluitend natuurlijke componenten.
  • Ze bevatten geen loog of andere agressieve componenten.
  • Het is geen gevaargoed en ze zijn zonder verdere eisen overal op te slaan.
  • Ze voorkomen afzettingen van kalk (periodiek ontkalken is niet meer nodig!).
  • Het zijn zeer krachtig schuimende reinigers, die lange contacttijden mogelijk maken.
  • De producten hebben een uitstekend eiwit- en vetverwijderend vermogen.
  • Ze zijn toepasbaar op vrijwel alle afwasbare oppervlakken.
  • De schoonmaakmiddelen passen bij bedrijven in de horeca die duurzaam ondernemen.
  • De schoonmaakproducten zijn fosfaatvrij en snel volledig biologisch afbreekbaar.

Hoe gebruiken bedrijven in de horeca de schoonmaakmiddelen ECOFOAM 6 van Eco-Point?

Handmatig / schuimreiniging:

De natuurlijke schoonmaakmiddelen voor de horeca kunnen verdund worden met water in een verhouding van 1 – 10%, afhankelijk van de mate van en het soort vervuiling. Na het voorspoelen breng je het product aan door middel van schuimen. Je brengt het schuim vervolgens in een dunne laag aan. Het product laat je hierna enige tijd (15 – 20 minuten) inwerken. Sterk vervuilde plaatsen behandel je met een borstel of schuursponsje. Spoel het product tot slot af met water.

Dompelmethode:

Dompel het te reinigen object in de Eco-Point ECOFOAM 6. Laat het product inwerken op de vervuiling. Haal het object uit de dompelbak, borstel eventueel na en spoel grondig af met water.

Hogedrukreiniging:

Laat ECOFOAM 6 meevoeren middels de aanzuiging van de hogedrukreiniger. We adviseren je om een foamlans te gebruiken. Laat het ontstane schuim geruime tijd inwerken en spoel af met water. De concentratie van het product is 1 – 10%, afhankelijk van de vervuiling.

Wil je het eens uitproberen?

Werk je in een bedrijf in de horeca en wil je de natuurlijke schoonmaakmiddelen van dit merk eens uitproberen? Bestel de gewenste producten vandaag nog en ontvang deze snel op het gewenste adres! Bestellingen van € 100,- of meer verzenden wij gratis. Als je advies wenst over onze producten, staan we voor je klaar. Je bereikt ons team in Wijk bij Duurstede, vlak bij Utrecht, snel en eenvoudig via 0343-446047 of per e-mail via info@balans-horeca.nl. Zoek je ook andere apparaten gericht op schoonmaak in de horeca? Ontdek dan ook eens ons aanbod glazenspoelmachines of vaatwassers.

© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel