Vaatwaskorven

Schoonmaak > vaatwaskorven

Vaatwaskorven zijn natuurlijk onmisbaar in de horeca. Helaas sneuvelen tijdens drukke uren in restaurants, hotels en cafés vaak al genoeg glazen en servies. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat het servies goed beschermd de vaatwasser ingaat.

Groot aanbod vaatwaskorven

Balans biedt de uitkomst om vaat veilig en stabiel de vaatwasmachine in te schuiven. Deze uitkomst bieden wij door middel van ons uitgebreide assortiment schoonmaakartikelen. De vaatwas- en glazenkorven zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van zestien compartimenten tot negenenveertig compartimenten. Op deze manier kan elke hoeveelheid vaat beschermd worden tegen breuk en krassen!

Veilig, makkelijk en schoon!

Uiteraard biedt Balans ook vaatwaskorven voor bestek en borden. Voor laatstgenoemde hebben we ook twee verschillende afdruiprekken in het assortiment. Deze zijn ideaal voor het drogen en opbergen van borden. De afdruiprekken zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben daardoor een lange levensduur. Daarnaast helpt onze vaatwaskorfwagen bij het makkelijk en veilig verplaatsen van meerdere volle korven tegelijkertijd.

Bestel eenvoudig alle benodigdheden voor een schone vaat!

Ben je naast vaatwaskorven, afdruiprekken of een vaatwaskorfwagen ook nog op zoek naar een glazenspoelmachine voor in je horecagelegenheid? Ook dan kun je bij Balans terecht. Met ruim 7.500 artikelen is ons assortiment niet alleen beperkt tot afwasbenodigdheden. Balans biedt bijvoorbeeld ook horeca-apparatuur zoals snijmachines en benodigdheden zoals koffiebonen. Neem je tijd om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Kom je er niet helemaal uit welk product het beste aan je wens voldoet? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0343-446047 of mail naar info@balans-horeca.nl.

Sorteer op
© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel