Vaatwaskorven

Schoonmaak > vaatwaskorven

Vaatwaskorven zijn rekken waarin je heel eenvoudig glazen, bestek en servies plaatst, om vervolgens in de vaatwasser te zetten. Een vaatwaskorf is een onmisbaar product voor vaatwassers in de horeca. Het rek beschermt je glazen, bestek en servies namelijk tegen mogelijke schade tijdens de wasbeurt in de vaatwasser. Dat is wel zo prettig, want er sneuvelen tijdens drukke uren in restaurants, hotels en cafés immers al vaak genoeg borden, mokken en glazen!

Een breed en gevarieerd aanbod aan vaatwaskorven voor glazen, borden en bestek

Balans biedt met vaatwaskorven dé oplossing om vaat veilig en stabiel in de vaatwasmachine te schuiven. De vaatwaskorven voor glazen zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van 16 compartimenten tot 49 compartimenten. Op deze manier blijft elke hoeveelheid vaat in de horecavaatwasser beschermd tegen breuken en krassen. Uiteraard bieden wij ook vaatwaskorven in diverse maten voor bestek en borden.

Allerlei handige producten voor de vaat

Naast vaatwaskorven vind je bij ons meer producten die het schoonmaken van bestek, servies en glazen vergemakkelijken. Zo hebben we twee verschillende afdruiprekken in het assortiment, waarmee je heel eenvoudig borden kunt drogen en opbergen. De afdruiprekken zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben daardoor een lange levensduur. Daarnaast kun je met behulp van onze vaatwaskorfwagen tegelijkertijd meerdere volle korven veilig en makkelijk verplaatsen.

Bestel eenvoudig alle benodigdheden voor een schone vaat

Bij Balans uit Wijk bij Duurstede, vlak bij Utrecht, vind je werkelijk alles om je vaat eenvoudig schoon te maken. Naast vaatwaskorven, afdruiprekken en vaatwaskorfwagens, kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen of afwasbakken voor de horeca. En met ruim 7500 artikelen is ons assortiment niet alleen beperkt tot afwasbenodigdheden! Neem je tijd om ons uitgebreide aanbod te ontdekken en bestel eenvoudig online. Is je bestelling € 100,- of meer waard? Dan verzenden we deze gratis. Als je er niet helemaal uitkomt, dan adviseren we je graag via 0343-446047 of info@balans-horeca.nl.

Sorteer op
© 2014 - 2021 Balans Horeca | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel